Delia Rus are tatuata dragostea pe inima!
2017-03-21 19:13:25

Delia Rus este o prezenta care o data remarcata nu poate fi trecuta cu vedere. Tanara care a atras atentia industriei o data cu lansarea piesei de debut “Daca pleci”, piesa ce a reusit sa stranga peste 16 milioane de vizualizari in doar cateva luni, revine cu o noua declaratie de iubire.

Noul sau single “Tatuaj pe inima” continua povestea inceputa de catre Delia Rus in prima sa piesa si prezinta artista intr-o noua ipostaza. In cel de-al doilea single, tanara artista isi declara sentimentele ramase dupa o poveste de dragoste esuata prin versurile piesei produse in spatele usilor celor de la DeMoga.

“M-am regasit in aceasta piesa ca orice fata, asa ca m-am bucurat enorm ca am putut sa ii dau viata. Este vorba despre o fata indragostita pana peste cap, care nu crede ca va putea simti asta din nou.

Din cauza ca am doar 20 ani, simt piesa asta ca o trecere de la iubirea adolescentina la o iubire mai matura, o iubire care te vrajeste, indiferent de experienta ta in ale dragostei.

Videoclipul poate parea simplu la prima vedere, dar pentru mine cel putin, reprezinta 5 parti ale mele, toate indragostite de acelasi om.

Si ideea de « tatuaj pe inima » mi-a placut extrem de mult, chiar am un tatuaj care semnifica « lucrurile bune care apar in viata ta fara sa le cauti » asa ca piesa asta mi s-a potrivit ca o manusa.” declara Delia Rus.

Filmarile acestui videoclip au fost o proba de rezistenta si curaj pentru artista, aceasta trebuind sa stea intr-o cada cu apa rece mai mult de 18 ore. Experienta filmarilor nu va fi uitata prea usor de catre Delia, dar rezultatul este unul pe masura asteptarilor.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Delia Rus, “Tatuaj pe inima”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *