Delia lansează single-ul "Fata lu' tata" cu videoclip oficial
2017-11-20 15:16:46

Delia a lansat single-ul “Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru “Cum ne noi” (featuring), dar și “Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Rămâi cu bine” sau “Verde Împărat”.

De look-ul Deliei în videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sârghe (hair), Hilke Muslim (styling), ținute Cristina Săvulescu, Seen.

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live” care include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Fata lu’ tata” este o co-producție Cat Music și Global Records.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Fata lu’ tata”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Credit foto: Dimitri Caceaune și David Gal.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *