Delia lanseaza online al treilea episod din show-ul "Welcome to Deliria"
2016-05-23 13:02:27

Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din mega-concertul sustinut la Sala Palatului. Primele doua episoade din show-ul “Welcome to Deliria” sunt online si au adunat peste 2 milioane de vizualizari. Astazi, artista lanseaza episodul cu numarul 3, iar urmatoarele doua episoade vor fi lansate joi (26 mai) si luni (30 mai).

Concertul “Welcome to Deliria” a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati ‘delirici’.

Delia a inceput concertul cu hitul “Pe aripi de vant”, cu care a incheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la “Parfum de fericire” si pana la “Gura ta”, Delia a purtat in universul ei spectatorii prezenti la Sala Palatului. Alaturi de invitatii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabita si Deepcentral a trecut de la emotie sincera, la tumult, nostalgie, extravaganta.

“Trebuie doar sa crezi in puterea mastii tale!” asa incepe episodul cu numarul 3 din Seria Delirica, iar primul invitat a fost Carla’s Dreams”, alaturi de care Delia a interpretat hitul “Cum ne noi”. A urmat un moment plin de emotie, un moment unic, in care Delia si Gabriel Cotabita au afirmat ca “Raiul e pe pamant”. Episodul 3 mai inseamna nebunia “A lu’ Mamaia”, in care Delia a ridicat publicul in picioare, alaturi de o gasca colorata, formata din numeroase personaje care au avut masti inedite si costume excentrice.

Odata cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat si un nou album. “Deliria” este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe langa hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mama”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), si piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

In urma acestui succes fulminant, Delia va porni intr-un turneu national cu The Essence of Deliria, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atat pentru publicul larg, cat si pentru petrecerile corporate.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa urmarim cel de-al treilea episod din show-ul “Welcome to Deliria”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *