Delia feat. Deepcentral - „Gura ta”, no1 in Top MediaForest
2017-01-23 18:56:23

Piesa „Gura ta” este cea mai difuzata piesa a anului 2016, conform topului MediaForest, compania care identifica și monitorizeaza in timp real aparitiile radio și TV. Inca de la lansare piesa s-a aflat in topuri si a reusit sa cucereasca publicul cu un sound aparte. Piesa a obtinut premiul Spring Hit la Media Music Awards 2016.

Delia si Deepcentral sunt indragiti si ascultati dovada fiind fanii care ii urmaresc pe retelele de socializare, iar piesa „Gura ta” este un super hit care a reusit sa stranga peste 26 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Single-ul „Gura ta” este o piesa sensibila despre iubire si emotii, scrisa si compusa de baietii de la Deepcentral, George Calin si Doru Todorut.

Deepcentral este o trupa care s-a facut remarcata pe scena muzicii romanesti cu piese precum „Dependent”, „Unde esti” cu Loredana, „Ochi de copil”, „Sus pana la cer”, „O stea”, „Noapte alba”, „In love”, „Music makes me free”, „Hey girl”.

Ce parere aveti despre aceasta piesa, „Gura ta”? Sincer, eu si in acest moment ascult acest single cu aceeasi placere ca in prima zi, cand a fost lansat, in urma cu un an. 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *