Delia anunta al treilea concert Psihedelia la Sala Palatului
2017-02-14 19:32:49

Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a avea un concert sold out la doar o luna de cand a fost anuntat (Delia’s Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.

Pentru ca biletele de pe 5 si 6 martie se epuizeaza intr-un ritm alert si show-urile sunt aproape SOLD OUT, Delia, impreuna cu managementul sau, au decis sa puna in vanzare inca un concert Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017, ora 20:00.

“Ma bucura foarte mult faptul ca am mai adaugat un show in seria Psihedelia. E o intreaga experienta care iti schimba perceptia asupra realitatii. Nu e nimic infricosator, doar un show diferit fata de ce am facut pana acum. Imi place sa vin cu un produs bine gandit, cu elemente deloc comune si cel mai important, o productie de calitate la care muncesc cu o echipa imensa de cateva luni bune” – Delia.

Biletele s-au pus in vanzare online pe http://catmusic.ro/en/bilete/psihedelia-04-03/, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag si la concertul din data de 4 martie, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *