Deepside Deejays lanseaza „Maya", un single fresh cu videoclip inedit
2019-03-22 18:07:07

Deepside Deejays lanseaza “Maya”, noul single al proiectului format din Silviu Paduraru si Nadir Tamuz.

Cu un sound fresh si un beat alert, piesa produsa in studiourile Metropolitan Records reda povestea celui care iubeste fara a fi iubit. Muzica este compusa de Silviu Paduraru, fondatorul proiectului Deepside Deejays, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu si Alexandra Tirtirau.

Videoclipul piesei este atipic deoarece a fost filmat doar la apus, timp de cinci zile. Regizorul Dan Petcan a tinut ca filmarile sa se desfasoare in aceeasi perioada a zilei, seara, in mai multe orase din tara.

“Am lucrat cu placere cu prietenul nostru Dan Petcan si, ca de fiecare data, i-am acceptat „nebunia” de a filma tot videoclipul doar la apus. Asa ca am „vanat” efectiv apusul de la Brasov, Bucuresti, Tulcea, Tuzla si golful de yachturi de langa Mangalia. A fost o experienta unica si filmarea videoclipului a durat 5 zile. Ne-a placut asta si speram ca povestea de dragoste din videoclip dintre Nadir si „Maya”(Anastasia) sa se vada foarte frumos. Suntem foarte multumiti de ce a iesit si speram sa va placa si voua”, declara Silviu.

Deepside Deejays este un proiect muzical romanesc fondat in 2008 de catre Silviu Paduraru. Membrii proiectului lanseaza inca din primii 6 ani de existenta 50 de remixuri ale unor artisti de renume precum Thomas Gold, Martin Solveig, John Dahlback, Ian Carey, Soul Avengerz sau The Good Guys, dar si 21 de piese originale. Primul lor single, „Beautiful Days”, devine hit national si international si se pozitioneaza pe locul 1 in topurile muzicale din Romania, Polonia, Maroc, India, Grecia, Cipru si Malta. In 2011, Deepside Deejays lanseaza hitul „Never be alone”, care se situeaza pe primul loc in topurile muzicale internationale, aducandu-le recunoastere la nivel mondial. Urmeaza piese precum „Stay with me tonight”, „Look into my eyes”, „Million miles away”(feat. Dollarman), „In my heart”, „Highways”, “Sing it back”(feat. Dael Damsa), „LOVE ON U”(feat. Andy Leon). In 2018, Deepside Deejays isi schimba formula si lanseaza, alaturi de Nadir, „Tu m’as promis”.

Jumatate libanez si jumatate roman, Nadir a mostenit pasiunea pentru muzica de la tatal sau. In anul 2012, artistul a participat la “X Factor”, unde a ajuns pana in finala, iar apoi si-a inceput cariera solo cu piesele „Interzis” si „Leyla”, urmate de melodii precum „Mana in mana” (feat. J Yolo), „Prietena ta” (feat. Randi si Uddi), „Culoarea ta” (feat. CRBL), „Te iubesc” (feat. Loredana Groza), „Ma intreaba sufletul”, „Melodia mea”, „100 de aventuri” si „Te strig”. In 2014, Nadir se alatura proiectului HAVANA, alaturi de care lanseaza hit-urile „Vita Bella” si „Que sera, sera”. In 2015 Nadir si-a demonstrat talentul actoricesc in cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, cand s-a transformat cu usurinta in numerosi artisti, precum Steve Taylor, Gica Petrescu sau Andra. Din 2018 Nadir face parte din proiectul Deepside Deejays.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *