Deepside Deejays ft. Andy Leon - Love on U (videoclip nou)
2016-11-04 17:12:44

Baietii de la Deepside Deejays lanseaza un nou clip, finantat si sustinut de Dukascopy Bank, o banca foarte puternica din Geneva.

Piesa este in colaborare cu un nume nou pe piata muzicala: Andy Leon, care este de fapt un alter ego al lui Andrei Leonte.

Videoclipul a fost filmat in Elvetia si Franta și ne întoarce cu nostalgie în atmosfera vacantei de vara. Il vedem pe Andy Leon indragostit, bucurandu-se de viata alaturi de castigatoarea Miss Dukaskopy (Vanessa Williams), intr-o poveste in care totul pleaca din iubire si aparent nimic rau nu se poate intampla.

Piesa are un sound fresh, energic, asa cum ne-au obisnuit baietii de la Deepside Deejays (Silviu Marian Paduraru si Victor Razvan Alstani) care au compus si produs piesa in studiourile Metropolitan Records. Versurile ii apartin lui Andy Leon (Andrei Leonte) care a colaborat cu echipa Dukaskopy si in calitate de editor video.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al trupei Deepside Deejays, “Love on U”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *