Deepcentral - Noapte Alba (lyric video)
2015-05-04 15:56:44

Deepcentral revine in atentia fanilor cu un nou single in limba romana, “Noapte Alba”, piesa cu care din nou pare ca va cuceri inimile publicului.

Formatia Deepcentral a gasit mereu drumul spre sufletul ascultatorilor. Indiferent de trenduri, piesele lansate de George si Doru, au ajuns mereu in fruntea clasamentelor, pastrand aroma muzicala a hit-urilor ce i-a consacrat.

“Noapte Alba”, noul single Deepcentral, lansat de Universal Music Romania este piesa care te face sa retraiesti iubirile de mult apuse cu zambetul pe buze si marcheaza primul turneu national Deepcentral. Incepand cu 6 mai, George si Doru, alaturi de Life on Mars vor canta in peste 15 orase din Romania, intr-un show unic si intr-o ipostaza in care publicul nu i-a mai vazut pana acum.

George Calin si Doru Todorut (Deepcentral) au declarat: “<> este o piesa speciala, o piesa cu un mesaj puternic. Ne-am dorit sa fim inspirati si sa gasim mix-ul perfect intre sound si mesaj. Cu fiecare piesa deschidem un nou capitol muzical din proiectul Deepcentral si ne dorim ca publicul sa ne cunoasca prin muzica noastra. Turneul Nopti Albe, este o alta etapa, in care ducem piesele si mai aproape de sufletele oamenilor.”

Turneul “Nopti Albe” organizat de Forward Agency, se va desfasura pe parcursul a 6 saptamani incepand cu 6 mai si va cuprinde nu mai putin de 15 locatii:

06 Mai – ONESTI – Dolce Maria Pub
07 Mai – BACAU – Cafea cu Lapte
08 Mai – FOCSANI – Soho Society Pub
13 Mai – CONSTANTA – The Lodge
14 Mai – PITESTI – Epique Studio Lounge
15 Mai – PLOIESTI – Zappa Club
28 Mai – SIBIU – Cotton Club
29 Mai – FAGARAS – Colors Club
03 Iunie – IASI – Oxford Pub
04 Iunie – SUCEAVA – Versus Pub
05 Iunie – BOTOSANI – Grand Irish Pub
10 Iunie – CLUJ-NAPOCA – Mu Way Club
11 Iunie – ARAD – Curtea Veche
12 Iunie – TIMISOARA – River Deck
13 Iunie – RM. VALCEA – Stephany Club

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *