Deep Zone Project lanseaza hitul "Get Together"
2015-08-21 19:38:49

music-picture (31)

De la inceputul mileniului, Deep Zone Project au facut muzica buna si odata cu ea, istorie, in zona pop/dance europeana, devenind rapid una dintre cele mai inovative proiecte live din ultimii ani.

Pana acum, si-au trecut in palmares premii precum “Best Group”, “Best Track”, “Best Album”, “Best Club Track”, “Best Remix”, au fost desemnati reprezentatii Bulgariei la Eurovisionul din 2008 si au avut piese in fruntea clasamentelor MTV.

Deep Zone Project inseamna Nelina (voce), DJ Dian Solo, JuraTone (chitara), Svetlin Kuslev (saxofon si clape), muzicieni faimosi pentru hiturile de succes, dar si pentru remixurile fresh realizate in urma colaborarilor cu diversi artisti.

Deep Zone Project a electrizat cluburile din intreaga lume cu show-ul live si DJ setul: din SUA, China si Marea Britanie pana in Brazilia, Portugalia, Turcia, Ucraina si, bineinteles, Bulgaria.

Single-ul “Get Together” marcheaza prima colaborare cu artista Vessy Boneva, iar rezultatul este masura, indemandu-ne sa apasam instant butonul de repeat.

V-am facut curiosi, nu? Hai cu un play sa vedeti despre ce e vorba!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *