Dean Lewis lanseaza single-ul „7 minutes"
2019-01-18 17:15:37

Continuand linia succesului inceputa de hit-ul „Be Alright” si proaspat intors din turneul sau national, Dean Lewis lanseaza single-ul „7 Minutes”, ce reprezinta o mostra din materialul albumului sau de debut, a carui lansare va avea loc curand.

Construita pe fundatia un sunet acustic simplu, piesa se transforma treptat intr-un veritabil imn ritmat. „7 Minutes” a luat nastere intr-un taxi londonez, in urma unei neintelegeri cu o fata.
„Cantecul este despre a intalni pe cineva, a-ti construi amintiri si despre regret”, declara Dean Lewis.
Multi artisti au explorat motivul pierderii iubirii, dar putini au scris despre acele prime cateva momente de durere, despre momentul in care simti ca lumea si-a pierdut gravitatia si sensul totodata.
Inregistrat la The Barn Studio in Hitchin, Londra, si produs de Edd Holloway si Nick Atkinson, alaturi de care Dean a mai lucrat si pentru piesele „Waves” si „Be Alright”, single-ul „7 Minutes” are potential a se bucura de un real succes.
Muzica lui Dean a adunat peste un million de stream-uri, reusind sa devina, conform Billboard, „Chart-Breaker”-ul lunii octombrie. Single-ul „Be Alright” a ocupat pozitii fruntase in clasamentele internationale, a fost numit cel de-al patrulea cel mai bine vandut single din Australia si al doilea cel mai bine vandut single, interpretat de un artist australian, din 2018. „Be Alright” a fost certificat cu disc de aur in Statele Unite si se mentine in primele 40 de pozitii ale Billboard Hot 100.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *