Dean Lewis lansează albumul „A Place We Knew"
2019-03-22 19:39:56

După ce a emoționat o întreagă lume cu piese precum „Be Alright” și „7 Minutes”, Dean Lewis lansează „A Place We Knew”, albumul său de debut.
Materialul albumului „A Place We Knew” poartă ascultatorul într-un spațiu familiar, o zonă în care nimeni niciodată nu se va mai simți singur sau abandonat.
Cele 12 piese ale albumului trec prin toate fazele durerii și funcționează aidoma unui pansament aplicat peste o rana veche, ce și-a implorat prea multă vreme vindecarea.
„Fiecare piesă de pe acest album te îndeamnă să te așezi, să apeși butonul și să te relaxezi, având încrederea că asculți muzică bună. Știu că succesul piesei a schimbat puțin lucrurile, dar cred cu tărie că, atunci când lansezi o nouă piesă sau un album, trebuie să începi de la zero și să îți dovedești că poți mai mult”, declară Dean Lewis

Așadar, versurile și linia melodică ale unor cântece precum „7 minutes” sau „Be Alright” induc treptat stări precum recunoașterea și asumarea vinei, dar și acceptarea faptului că dezastrul total nu poate fi generat decât de o ignoranță ce vine din două sensuri.
În acelasi timp, „A Place We Knew” nu ține loc doar de sanatoriu afectiv și de mijloc de consolare a ascultatorului, ci reprezintă dovada clară a evoluției artistice a lui Dean Lewis, ale cărui piese recente denotă o maturitate și o luciditate copleșitoare, mult mai vizibile aici decât pe EP-ul „Same Kind Of Different” (2017).
Muzica lui Dean a adunat peste un miliard de ascultări, reușind să devină, conform Billboard, „Chart-Breaker”-ul lunii octombrie.

Single-ul „7 Minutes” a înregistrat peste 40 de milioane de ascultări în doar 4 săptămâni şi este certificat cu disc de aur în Australia, reuşind să se claseze pe prima poziţie în topul TMN Hottest 100 Airplay. Împreună cu hit-urile „Be Alright” – 715 milioane de ascultări, 6 discuri de platină, #1 în topul Shazam din USA – şi „Waves” (5 discuri de platină), „7 Minutes” se va regăsi pe albumul de debut al lui Dean, „A Place We Knew”, produs în colaborare cu Edd Holloway & Nick Atkinson, John Castle, Dann Hume şi Dylan Nash.

Tracklist:
1. Hold Of Me
2. 7 Minutes
3. A Place We Knew
4. Stay Awake
5. Waves
6. Be Alright
7. Chemicals
8. Straight Back Down
9. Time To Go
10. Don’t Hold Me
11. For The Last Time
12. Half A Man

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *