De pe coperta Playboy, direct în coregrafia lui Mădălin Farc pentru “BBHMM”
2015-07-24 20:46:51

Madalin Farc_BBHMM

Cunoscut drept cel mai tânăr coregraf român, Mădălin Farc nu se dezice şi ne prezintă o nouă coregrafie, pentru hitul Rihannei, “Bitch Better Have My Money”, în propriul lui stil nonconformist atât de apreciat de japonezi şi elveţieni, unde a ţinut numeroase workshop-uri.

Pentru ca dansul şi povestea să fie cât mai incitante, tânărul artist i-a invitat în videoclip pe mentorul şi prietenul lui, Emil Rengle, alături de colegii de la Pro Dance, iar ca invitat special a avut-o pe Anca Pop, artista de pe coperta revistei Playboy a celui mai recent număr.

Mai mult, cine dă share la materialul video cu coregrafia BBHMM realizată de Mădălin Farc, poate câstiga un bilet pentru patru zile la Untold Festival, unde Mădălin Farc şi Emil Rengle vor participa în calitate de coregrafi a 12 show-uri individuale. Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/farcmadalin?pnref=story

Urmăreşte video-ul de mai jos şi înscrie-te în concurs!

De asemenea, Mădălin Farc va ţine un workshop în Bucureşti, luni, 27 iulie, la Sala Mania Latina, ora 19:30, unde aşteaptă să participe persoane din diferite domenii, după cum declară: “Îmi propun cu acest eveniment să reunesc, sub acelaşi acoperiş, cei mai cool oameni şi dansatori. Fiecare e liber să plătească atât cât consideră la finalul workshop-ului.”

Pentru mai multe detalii vă invit să accesaţi linkul de mai jos!

https://www.facebook.com/events/843975202357077/

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *