De la „The Four” la succesul international! Cine este Aris?
2018-08-22 21:45:25

Daca vi se pare ca o cunoasteti pe Aris, sa stiti ca nu va inselati. Tanara interpreta se numeste, de fapt, Larisa Mirabela Ciortan si s-a facut remarcata la „Megastar”, „Vocea Romaniei” sau „X Factor”. Iar anul acesta a participat sub numele de Aris la „The Four – Cei patru”.

„La emisiunea Antenei 1 „The Four” am venit cu numele de Aris ca sa stie lumea ca de acum asa ma numesc, ca m am reinventat. Ceea ce reprezint eu acum ca artist. Lucrez cu F. Charm si am am lansat impreuna mai multe e piese”, ne-a marturisit solista care se numeste acum Aris.

Iar piesa „S.O.S” lansata in urma cu ceva timp are mare succes peste hotare. „Piesa S.O.S. are mare succes desi a fost lansata acum cateva luni. Am avut succes mare in Rusia si de acolo s a extins in Belarus, Polonia, Ucraina, Emiratele Arabe, Letonia, Kazastan, Danemarca, Grecia, Turcia, cateva difuzari. Este destul de raspandita. Piesa e produsa de F. Charm. Are doua variante in limba romana si in engleza. S-a facut si un remix. A intrat si in shazam Rusia pe locul 3. In top 10 a stat mult timp. Si in multe topuri. Piesele merg si la tv. Am fost in luna mai invitata de cel mai mare Radio din Rusia, Radio Club, sa cant artisti precum Eva Simons, celebrul Haddaway, Oceana. Au fost multe nume. Am primit si un premiu, acolo fiind premiate piesele care au fost hituri in prima parte a anului. Printre care si piesa mea. Am cantat o live, in Soci”, ne-a povestit Aris.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *