De Florii, Voltaj aduce zâmbete pe chipurile tuturor florilor cu o urare muzicală
2020-04-12 16:10:03

De Florii, când distanțarea socială este necesară în continuare, Voltaj a pregătit o altfel de urare pentru toți cei care au nume de floare și face cadou publicului o reinterpretare cool a hitului „Albinuța”, una dintre cele mai îndrăgite piese lansate de către trupă. Deși fizic nu putem fi alături de cei dragi, Voltaj ne arată că distanța nu trebuie să fie un impediment, iar urările pot ajunge cu ușurință către toți cei care își serbează ziua de nume.

„Dacă tot stăm acasă, ne-am gândit să le facem o urare muzicală celor cu nume de floare. Sperăm să le aducă zâmbetul pe față, noi ne-am distrat foarte bine. La mulți ani și să ne vedem cu toții sănătoși”, povestește artistul.

În urmă cu aproape două săptămâni, trupa a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu patru luni, trupa a colaborat pentru prima oară cu Loredana Groza și au lansat împreună „Dependența mea”, o declarație de dragoste sinceră și pasională. La finalul anului 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *