De ce persoanele născute în Zodia Racului sunt atât de speciale?

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dă Racul înapoi, așa cum se spune în popor? Niciodată! Iată ce îi face pe nativii Rac să fie atât de speciali!

Este înzestrat cu cel de-al șaselea simț
De ce este Racul una dintre cele mai incredibile zodii? În primul rând pentru că este un sensibil incurabil și nu ori de câte ori un prieten are nevoie de ajutorul său, nu stă pe gânduri și face tot ce-i stă în putință să fie lângă acesta.

Dar tot Racul este cel plin de mister, așa că dacă simțiți că cineva vă privește cu mare interes de la distanță, aveți grijă cum vă comportați, pentru că acesta nu are nevoie de cuvinte ca să știe ce gândiți sau ce urmează să faceți.Acesta este motivul pentru care se spune că Racul este înzestrat cu cel de-al șaselea simț.

Țin mult la familie
Pentru un Rac familia e sfântă, așa că va face orice pentru ca mariajul său să funcționeze la cote maxime. Există însă un mic defect al Racului, e mult prea protector cu copiii.

Când un Rac se îndrăgostește o va face cu toată inima și fără să ceară nimic în schimb, însă va vorbi foarte puțin despre sentimentele sale. Pentru că adoră să schimbe lumea cu ideile sale, Racul va lupta în multe rânduri pentru binele comun și va fi unul dintre cei mai valoroși oameni la locul de muncă.

Va avea bani destui, iar deciziile sale vor fi apreciate. Asta pentru că Racul se gândește de două ori înainte de a lua o decizie.

Comentarii