DDY Nunes si DaBrix pregatesc playlistul unui weekend intens!
2017-02-16 18:39:28

DDY Nunes, artistul al carui nume este sinonim cu distractia din cele mai apreciate cluburi din Europa si Asia lanseaza o piesa inspirata din noptile cand publicul sau a dansat pana la epuizare.

“Wasted” este titlul piesei pentru care a colaborat cu bunul sau prieten DaBrix. Cei doi s-au cunoscut si au inteles ca sunt pe acceeasi lungime de unda in Macao, unde DDY a fost resident in unul dintre cele mai populare cluburi: D2.

“Wasted” este o piesa EDM gandita pentru festivaluri de genul Untold si Tomorrowland. Aceasta isi propune sa aduca senzatia de libertate si nebunie caracteristica festivalurilor in cluburile din Romania si peste hotare.

“Intotdeauna am fost fascinati de muzica EDM, de cum ne face sa simtim vibe-ul transmis de public si catre el. Pentru mine EDM reprezinta o conexiune totala intre artist si public, toate emotiile pe care le trezim in fani: dansuri pana la epuizare, zambete si miscari pline de energie, 100% distractie pura pana in zori.

Cand urcam pe scena si incepe muzica, incercam sa inspiram tinerii sa scape de inhibitii, sa se lase purtati de val si sa se distreze la maxim.

Am incercat sa transmitem si sa trezim aceste sentimente si asteptari prin piesa si in concertele noastre.” declara DDY.

Artistul ale caror origini exotice se regasesc in creatiile sale este nerabdator sa impartaseasca publicului dorinta si experienta unor petreceri intense!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *