David Guetta - Stay (Don't Go Away) [feat. Raye]
2019-05-13 18:44:13

Multipremiatul DJ/producator David Guetta lanseaza cel mai nou single, “Stay (Don’t Go Away)” in colaborare cu Raye, chiar la inceputul sezonului calduros! Dupa lansarea albumului sau, “7”, in septembrie 2018, Guetta a lansat o piesa dupa alta, inclusiv piese sub alias-ul Jack Back.

“Stay (Don’t Go Away)” este o piesa noua care n-a fost inclusa pe ultimul album al lui Guetta, “7”. Vocea lui Raye se potriveste perfect cu piesa dansanta in care este vorba despre o dragoste de vara, in care protagonistul o roaga pe aleasa sa-si petreaca noaptea impreuna.

Asculta piesa si pe magazinul tau digital preferat chiar aici: https://guetta.co/stayfeatraye.

Luna trecuta, Guetta a fost numit #10 la Billboard Dance 100 artists of 2019, fapt ce a fost anuntat impreuna cu Miami Music Week, unde a fost headliner in cadrul festivalului Ultra Music Festival. Printre cele mai noi lansari ale artistului se numara si “Flames”, “Say My Name”, Better When You’re Gone”, “This Ain’t Techo” in colaborare cu Tom Staar si “Put Your Phone Down (Low)” & “The Freaks Come Out” sub alias-ul Jack Back. A vandut 1,7 milioane de copii ale albumului “7”, care a fost nominalizat pentru Top Dance Album in cadrul Billboard Music Awards in anul 2019. Pe langa asta, hit-ul “Flames” a fost #1 in lista celor mai ascultate piese pe posturile de radio din Europa in anul 2018.

In urmatoarele luni, David Guetta va participa la mai multe festivaluri in jurul lumii, printre care se numara si Untold Festival, pe data de 04 august 2019, in Cluj-Napoca.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *