David Guetta și SIA au lansat videoclipul pentru ”Let’s Love”; nominalizat la Best Video la MTV EMA
2020-10-06 20:58:21

David Guetta și SIA au lansat videoclipul oficial al single-ului “”Let’s Love” care spune povestea a doi oameni care se întâlnesc în lumea virtuală să își trăiască iubirea. Este o lume a gaming-ului din anii 80, cu lumini neon și imagini retro futuriste.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Hanna Lux Davies, care a mai filmat anterior și alte clipuri de-ale lui David Guetta precum ‘Hey Mama’, ‘Don’t Leave Me Alone’ sau ‘Say My Name’.

După mai mult de 2 miliarde de stream-uri acumulate la colaborările anterioare, David Guetta și SIA se reunesc pentru “Let’s Love”, o piesă înregistrată și produsă în timpul pandemiei care transmite un mesaj de iubire și speranță în întreaga lume.

“Let’s Love” a fost compusă de David Guetta, Giorgio Tuinfort, Sia Furler, Marcus van Wattum, produsă de David Guetta, Giorgio Tuinfort și Marcus van Wattum

David Guetta și SIA au avut mai multe piese numărul 1: în 2011 “Titanium” cu peste 1 miliard de stream-uri, a 5a piesă a lui David Guetta în top 10 Billboard Hot 100, apoi în 2012 “She Wolf (Falling To Pieces)” cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, în 2015 “Bang My Head” cu Fetty Wap și în 2018 “Flames”, cea mai difuzată piesă a anului la radiourile europene.

Abia lansat videoclipul și a și fost nominalizat la MTV European Music Awards pentru “Best Video for Good”, iar David Guetta la categoria best electronic artist.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *