David Guetta a castigat al 3-lea premiu Billboard Music Award din cariera!
2016-05-25 15:46:20

Cel mai apreciat si faimos artist de muzica electronica din lume, David Guetta, a castigat ieri premiul Billboard Music la categoria Top Dance/Electronic Artist!

Ceremonia a avut loc ieri noaptea in arena T-Mobile din Las Vegas. Acesta este al treilea premiu Billboard pentru David Guetta.

“This One’s For You”, imnul oficial UEFA Euro 2016, va rasuna pentru prima data live in cadrul unui concert gratis in Paris, “Champs de Mars”, pe data de 9 iunie, iar David Guetta si Zara Larsson vor interpreta piesa in ceremoniile de deschidere si inchidere a Campionatului European de Fotbal 2016, pe “Stade de France” in fata a peste 80,000 de suporteri, fiind transmis in direct in peste 130 de tari.

David Guetta este cel mai cunoscut DJ si artist din lume, cu 55 milioane de fani pe Facebook si 4 milioane de followers pe Instagram.

Castigand peste 23 de premii de-a lungul carierei, canalul lui David de pe YouTube este urmarit de 4,3 miliarde de oameni, popularitatea i-a adus 2 miliarde de stream-uri pe Spotify, iar albumele lui s-au vandut in mai mult de 9 milioane de exemplare.

Anticipand o vara extraordinara David Guetta va anunta deschiderea sezonului de petreceri in Ibiza cu legendarele petreceri FMIF! pe plaja Pacha (2 iunie-6 octombrie) si BIG in Ushuia (27 iunie-29 august).

Ai toate felicitarile noastre, David! Haideti sa dam play imnului oficial UEFA EURO 2016, David Guetta ft. Zara Larsson – “This One’s For You”!

https://www.youtube.com/watch?v=QKqP36nymV4

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *