David Dobrincu și Cezar Ouatu au lansat un cover la piesa „Perfect Symphony”
2021-04-08 18:47:45

Zilele trecute s-a lansat la “Vorbește lumea” de la Pro TV un cover special între David Dobrincu și Cezar Ouatu, „Perfect Symphony”, interpretat în formulă inițială de Ed Sheeran și Andrea Bocelli.

În varianta românească a fost produsă de Alin Radu. Videoclipul acestei piesei s-a filmat chiar de ziua de naștere a micuțului David, care a împlinit recent 10 ani, la Nor Sky unde au lucrat timp de 3 ore împreună. Totul a decurs natural, iar între cei doi artiști a fost o chimie extraordinară. Vă mai spunem că în videoclip apare și o invitată specială de 11 ani, Alessia Maria Stoica, o fetiță foarte frumoasă care este model și este foarte talentată la canto.

Cezar Ouatu a publicat un mesaj pe pagina lui de facebook în care își anunța fanii de această nouă colaborare.

“Am avut premieră clipului piesei “Perfect Symphony” într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul și expresivul David Alexandru Dobrincu!!! S-a lansat și clipul oficial pe canalul meu de youtube. P.S. Scenariul și regia clipului oficial îmi aparțîn”. Solistul a mai scris că fotografiile cu ei de la filmări au fost realizate de XMedia Studio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *