Dave Stancy feat. Annabella - Partea mea preferata
2018-03-02 18:20:41

Doi debutanti in industria muzicala isi unesc fortele si ne arata partea lor preferata.

Dave Stancy & Annabella cocheteaza de ceva timp cu industria muzicala autohtona, iar astazi lanseaza single-ul de debut – Partea mea preferata.

“Partea mea preferata” este o piesa de dragoste moderna, o iubire neconventionala, in care cei doi se indragostesc fulgerator si apoi totul se transforma intr-un joc de-a v-ati ascunselea.

Dave Stancy, pe numele sau Ovidiu Romeo Stancu s-a format de-a lungul anilor ca si compozitor, cautandu-si curajul sa arate lumii intregi creatiile sale.

Anabelle a devenit cunoscuta printr-o serie de reinterpretari ale unor piese celebre de la artisti precum Imagine Dragons, Delia si Alex & Sierra, mergand in paralel la cursuri de canto.

Produsa in studiourile We’re It Records, responsabili printre altele pentru hituri ca “Love in Dubai”, piesa ce a adunat aproape 30 de milioane de vizualizari. (n-are predicat…)
“Partea mea preferata” este produsa in studiourile We’re It Records, responsabili, printre altele, pentru hituri ca “Love in Dubai”, piesa ce a adunat aproape 30 de milioane de vizualizari, iar regia clipului ii apartine lui Mihail Laz.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Partea mea preferata”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *