Dara cântă în deschiderea show-ului „The Motans Grand Concert”
2019-04-22 18:10:55

Denis Roabeș, artistul The Motans, se pregătește de concertul de cea mai mare anvergură din cariera sa, iar surprizele pregătite pentru cei care vor veni pe data de 31 mai la Arenele Romane sunt, de asemenea, de amploare. DARA este una dintre artistele care vor cânta în deschiderea show-ului organizat în parteneriat cu LIDL și powered by KISS FM. Alături de ea, Lucia va susține un concert în deschidere, iar Irina Rimes este invitat special.
DARA a lansat alături de Global Records single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, DARA a lansat single-ul „Mii de ori”, iar în toamnă, „Înapoi”, o colaborare cu alt DJ. În martie 2019, DARA a lansat cel mai nou single al ei, „La costum”, compus alături de Denis Roabeș, Alex Cotoi și David Ciente.

Astăzi au fost puse în vânzare și biletele VIP, prin intermediul cărora spectatorii vor avea parte de o experiență la înălțime. Ei vor avea acces la zona special destinată lor, unde vor urmări show-ul de pe o platformă aflată la 2 metri înălțime față de restul spectatorilor. Pe lângă asta, ei vor avea acces la propriul lor bar, totul pentru a rămâne cu o amintire senzațională legată de acest concert.

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot”, „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube sau “POEM” feat. Irina Rimes, piesa ce se află momentan pe #1 Shazam România și înregistrează aproape 5 milioane de vizualizări la numai 2 săptămâni de la lansare. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/
Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul 1 în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *