Dan Cruceru, amintiri de 1 iunie! Uite cum arata Taticool in copilarie!
2016-05-30 18:01:16

“Rar imi spunea mama ca ma iubeste!”

Cel mai cool tatic din media asociaza ziua copilului cu clipele frumoase din acea perioada a vietii, cu cadourile pe care i le facea mama sa si jocul cu prietenii in fata blocului.

Dan Cruceru (www.taticool.eu) se mandreste cu faptul ca a avut o copilarie frumoase, alaturi de niste parinti care, din putinul lor, au incercat sa-i ofere totul copilului lor.

„Doamne, ce copilarie frumoasa am avut! Ne batea vantul prin buzunare, dar facea mama ce facea si tot gasea cativa pentru un cadou mic de 1 iunie. M-a iubit mult si inca ma iubeste si copilaria mea este marcata de afectivitatea imensa pe care mi-o arata. O facea, insa, intr-un mod ciudat. Rar imi spunea ca ma iubeste si si mai rar ma lauda pentru ceva ce faceam. Tot timpul imi spunea ca pot mai mult, mai mult. Dar stiam ca este acolo, langa mine, tot timpul, ca indiferent ce as fi facut, ce probleme as fi avut, ea m-ar fi ajutat. Pe de alta parte, eu si cei din generatia mea am avut copilarii cum micutii din ziua de azi nu mai au. Ne jucam mult afara, in fata blocului fara cea mai mica teama ca ni s-ar putea intampla ceva. Am crescut cu cheia de gat, ma duceam singur la scoala, ma intorceam singur, imi incalzeam singur mancarea si totul mi se parea absolut normal. Vremurile s-au schimbat, iar copiii de azi au alte preferinte si alte obiceiuri. Indiferent, insa, de generatii, fiecare copil este o minune de la Dumnezeu si fiecare dintre ei merita sa fie fericit de ziua lui. La multi ani, dragi copii, sunteti frumosi! Ramaneti asa!”, spune Dan Cruceru.

In aceasta perioada mereu mi se face dor de copilarie, voua nu? Va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *