Damian & Brothers lanseaza piesa "Tu Amor"
2018-09-02 19:09:16

Damian & Brothers lanseaza un nou single – „Tu Amor” – o piesa fresh, cu un sound actual si o energie cu care ascultatorii piesei vor rezona cu siguranta.

La aproape doi de la lansarea albumului revolutionar Gypsy Rock, unde Damian Draghici, fondatorul Damian & Brothers, a introdus printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, dar si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues, atat artistul cat si trupa se reinventeaza prin acest single.

„Ideea piesei Tu Amor a pornit in Cuba, in iulie 2016, cand produceam albumul The Gypsy Cuban Project, un proiect pe care il concepusem in acelasi an in Miami. Atunci am inceput sa compun pe zona aceasta de gypsy latin, fiind de fapt si creatorul acestei asocieri de genuri muzicale. Piesa a suferit numeroase modificari, pana la varianta finala, de care noi suntem foarte mandri.”, declara Damian Draghici.

Filmarile videoclipului piesei „Tu Amor” au avut loc intr-un cadru absolut special, atat in Romania cat si in Cuba, pe celebra faleza Malecon. Imaginile clipului surprind si redau cat mai mult din atmosfera boema din Havana, a orasului vechi, dar si a masinilor de epoca.

„Mesajul piesei Tu Amor este inspirat din viata fiecaruia dintre noi, din trairile unei persoane indragostite aflata la inceputul unei relatii. Piesa reprezinta o poveste de dragoste transpusa pe note muzicale, poveste pe care cu totii o traim la un anumit moment dat.”, a mentionat Cristina Stroe.

Clipul poarta semnatura regizorului Andrea Vonjako Giacomini, prieten al artistului Damian Draghici de peste 20 de ani si cu care acesta a colaborat in cadrul a mai multor proiecte. Filmarile au durat aproximativ 48 de ore, iar la scenele surprinse in Romania, Damian & Brothers s-a bucurat si de sprijinul regizorului Alex Ceausu.

„Pentru realizarea acestui videoclip ne-a ajutat foarte mult energia si starea pe care o transmite piesa in a alege cele mai bune cadre. Am ales sa fim spontani si originali, drept urmare totul a mers destul de repede. Atmosfera a fost una relaxata si ne-am simtit foarte bine si asta se vede si in videoclip. Am exploatat la maxim spatiul ofertant din Havana, folosindu-ne atat de interiorul unor locatii bine alese, cat si de privelistea teraselor exterioare.”, a mentionat regizorul Andrea Vonjako Giacomini.

Single-ul „Tu Amor” este lansat sub egida Damian Draghici Events, produs in studioul Share The Talent, linia melodica apartinand artistilor Damian Draghici, Achi (Petre Octavian Ioachim), Cristina Stroe, iar versurile poarta semnatura artistilor Cristina Stroe, Silviu Pasca, Cristina Popa, Ira (Adelina Stinga).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *