Dam start SuperWeekend-ului pe ritmurile "My Heels" alaturi de Ackym si Georgia
2016-07-22 21:36:14

Fiindca abia asteptam weekend-urile de vara si distractia ce promit sa o aduca ele, astazi lansam o piesa ce va infierbanta ringul de dans!

Beat-urile celei mai noi colaborari dintre talentatul Dj Ackym si incantatoarea Georgia, sunt molipsitoare si absolut electrizante. “My Heels” este o piesa ce ridica dispozitia si starea de bine.

Ackym s-a facut cunoscut prin creatiile sale originale (Mona Lisa, Catwalk) care au cucerit publicul si noptile de distractii, in acelasi timp remix-urile pentru piesele Sandrei N (Liar), Akcent (Kamelia, Dilemma), Alexandra Ungureanu (Impotriva Lor) i-au dus faima peste hotarele tarii, iar Georgia este tanara revelatie descoperita in timpul show-ului Vocea Romaniei, fiind una din favoritele publicului.

Despre piesa energica, Georgia declara ca a fost dragoste la prima auditie. “Mi-a dat o stare buna de la inceput si m-a facut sa dansez, mi-am dorit tare mult sa cant piesa asta. Dovada e ca am inregistrat piesa in cateva ore. Sper din suflet sa va faca sa dansati si sa cantati cu mine.”

Fara indoiala ca putini vor putea ramane indiferenti ritmului catchy, insusi videoclipul prezinta reactiile si miscarile de dans ale prietenilor artistilor cand incepe sa cante piesa. “My Heels” calatoreste din Romania pana in America, si energia transmisa are o intensitate care ia amploare cu fiecare vers!

Te provocam sa dai Play si sa te bucuri de aventura muzicala cantata in “My Heels”!

Va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *