"Dale Maweci" l-a adus pe Elephant Man in Romania alaturi de Sonny Flame!
2016-08-16 17:36:05

Sonny Flame invadeaza posturile radio cu cea mai recenta piesa a sa, exotica “Dale Maweci”, o colaborare cu Elephant Man.

Artistul Jamaican, recunoscut in lume datorita timbrului sau unic si al prestantei din scena a colaborat in trecut cu artisti internationali precum Kat DeLuna, Diplo si Major Lazer. In 2008 la Olimpiada de vara din Beijing, dupa castigarea medaliei de aur si doborarea recordului mondial la 200 metri sprint, Usain Bolt si-a dansat momentul de glorie pe ritmurile piesei “The Gully Creeper”.

Sonny Flame si-a castigat renumele datorita ritmurilor reggae/dance dar si a hit-urilor “Jump Up”, care si-a adjudecat un loc de frunte in topul listei de hit-uri in 2010 precum si “Babylon”, piesa care a acumulat mai mult de 7 milioane de vizualizari pe YouTube si a incins ringul de dans sustinand distractia a milioane de tineri pretutindeni in lume!

“Asteptam de mult timp aceasta colaborare, sunt extrem de incantat si consider ca mi-am implinit un vis, deoarece pe Elephant Man il ascultam inca de cand eram copil; este unul dintre artistii care m-au inspirat de-a lungul timpului, alaturi de Shaggy, Sean Paul, Beenie Man, Bounty Killer si alti performeri din Jamaica. Sper sa va place ceea ce a iesit!” este declaratia artistului despre piesa “Dale Maweci”.

Te invitam sa descifrezi numele piesei si sa te alaturi ritmurilor Jamaicane!

Va astept apoi cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *