Daiana lansează un nou single și videoclip, “Chico Chico”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După ce a depășit două milioane de vizualizări pe Youtube cu coverul hitului “Despacito”, Daiana lansează single-ul “Chico Chico”, a doua piesă în limbă spaniolă din cariera ei, după “Tu y yo”. Piesa reprezintă o producție Tommo Production și beneficiază și de un videoclip regizat de Ramona Marin.

“Mi-a plăcut enorm să lucrez din nou cu echipa Tommo Production, aceasta fiind a treia piesă pe care o facem împreună. Este o piesă care pe mine m-a fascinat de la început și care sper să vă placă și vouă. Filmările videoclipului au durat o zi întreagă și au fost pline de emoții și peripeții. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și extrem de curioasă de feedback-ul publicului”, a declarat artista.

Pentru Daiana urmează un an plin, ea tocmai începând clasa a VIII-a, vară viitoare urmând să susțină Testarea Națională, însă artista nu va neglija nici muzica, pregătind deja un single în limba română pentru începutul lui 2018.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Chico Chico”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii