Dael Damsa - Nebunia Ta (videoclip nou)
2018-11-08 20:07:34

Dael Damsa a lansat un nou single – „Nebunia Ta” – o piesă fresh, cu un sound actual şi un vibe ce va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar.

La mai bine de doi ani de la succesul pe care l-a avut lansarea rework-ului „Sing it Back” cu vocea lui Dael, piesă ce s-a bucurat de peste 100.000 de căutări pe Shazam și a fost difuzată pe multiple radiouri și posturi TV, în peste 10 țări precum Singapore, Brazilia sau Rusia, Dael Damsa a decis să-și schimbe direcția muzicală și să se reinventeze.

“Ideea piesei “Nebunia Ta” a plecat inițial din ideea lui Silivu Paduraru de la Deepside, apoi am scris versurile împreuna cu Junior High care are şi partea lui de rap pe piesă, iar ulterior s-au tras instrumente precum chitara și pian şi am lucrat la producţie”, declară Dael Damsa.

Filmările videoclipului piesei „Nebunia Ta” au avut loc într-un cadru special, în București și au durat 24 de ore. Imaginile clipului surprind si redau întocmai povestea de seducție între un el și o ea, în cazul de față Otilia Vrabie. „Mesajul piesei reprezintă un joc al flirtului, mix-ul de sentimente între un el și o ea, când experimentezi tot felul de sentimente care te intrigă și te fac să îți dorești mai mult, despre atingeri vinovate și flirt senzual, toate astea transpuse pe note muzicale.”, a menționat Dael Damsa.

Clipul poarta semnătura regizorului Florin Danilov, iar de edit și colorizare s-au ocupat Dana Rusu, Alexandru Birca, echipa cu care artistul a colaborat în cadrul a mai multor proiecte.

„Pentru realizarea acestui videoclip ne-a ajutat foarte mult energia și starea pe care o transmite piesa în a alege cele mai bune cadre. Am ales sa fim spontani si originali, drept urmare totul a mers destul de repede. Atmosfera a fost una relaxata si ne-am simțit foarte bine si asta se vede si in videoclip.”, a menționat regizorul.

Single-ul „Nebunia Ta” este lansat sub egida casei de discuri Metropolitan Records, produs în studioul Metropolitan, linia melodică aparținând artiștilor Paduraru Silviu Marian (Deepside Deejays), Damsa Dragos Alexandru, iar versurile poartă semnătura artiștilor Dael Damsa Alexandru, Chiosea Florian.

De asemenea, Dael este și un producător de succes ce a colaborat atât cu cele mai mari case de discuri din România, dar și cu artiști consacrați precum Andra, Voltaj sau Celia pe producții muzicale ce număra zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *