Daddy Yankee lansează piesa „Si Supieras” feat. Wisin & Yandel

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Daddy Yankee este de neoprit! După ce „Con Calma”, feat. Snow, a devenit cea mai ascultată piesa, cu cel mai vizionat material video de pe YouTube, renumitul superstar portorican lansează piesa „Si Supieras”, alaturi de Wisin & Yandel.

„Si Supieras” este o piesă ușoară, de vară, ale cărei ritmuri te îmbie instant la dans. Odată cu noul material și videoclipul acestuia, Daddy Yankee dorește să evoce spiritul și energia iubirilor adolescentine, al căror tipar se poate regăsi și în componența unei dragoste mature. Iubirea tăcută, sentimentele reprimate și pasiunea neîmpărtășită, risipită de eternul spirit al afecțiunii prietenești sunt elementele care construiesc universul noii piese semnate Daddy Yankee, „Si Supiersas”.

Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezintă unul dintre cele mai sonore și ușor recognoscibile nume din industria muzicală. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume de către CNN și Time Magazine. Daddy Yankee a vândut peste 17 milioane de albume si deține un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare – peste 60 de milioane. Este considerat „Regele Reggaeton” și un etalon muzical global, luând în considerare și succesul fulminant înregistrat de „Con Calma” și „Despacito”, care a fost desemnat cel mai ascultat cântec din toate timpurile.
Videoclipul piesei „Dura” a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube. În 2017, Daddy Yankee a fost numit Top Latin Artist de către Billboard Magazine. Alte piese colosale interpretate de Daddy Yankee sunt „Gasolina”, „Rompe”, „Limbo”. De asemenea, Daddy Yankee este și singurul artist urban cu 63 de piese clasate în Hot Latin.

Păreri?

Comentarii