Dacă îl vedeți, o nouă piesă lansată de Robert Georgescu & White feat. Gabriela Marin
2020-12-08 18:36:14

Ai simțit vreodată că ceea ce visezi este real? Sau că filmul la care te uiți te-a transpus într-o dimensiune total nouă, dar pe care totuși simți că o cunoști de foarte mult timp? Același sentiment îl veți avea și în momentul în care veți da play, pentru prima dată, piesei Robert Georgescu & White feat. Gabriela Marin – Dacă îl vedeți.

Plină de imagini vizuale și auditive, piesa începe cu un condițional încărcat de însemnătate: Dacă îl vedeți, să îmi spuneți că lipsește. Fără a avea o altă introducere sau o descriere care să ne ofere mai multe detalii, vocea pe care o auzim ne include, încă din primul moment, în mijlocul acțiunii. Iar, pe măsură ce piesa continuă, se adâncește și mai mult dorința fiecăruia dintre noi de a afla cine este, de fapt, această persoană misterioasă.

Auzit încă dinainte de lansarea oficială pe radiourile dedicate muzicii dance, noul release Dacă îl vedeți începe să devină, în acest moment, o nouă preferință și în cadrul publicului online. Cu un feedback pozitiv extraordinar, piesa a intrat în căutările Shazam România încă de la primele difuzări.

Așadar, Dacă îl vedeți, nu ezitați să ne scrieți. Sau, păstrați secretul pentru voi, până în momentul în care îl vom vedea cu toții pe acest om misterios.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *