Cunoscutul artist, Tony Ray s-a stins din viata!
2015-03-10 17:50:29

Cu durere în suflet vă dau trista veste că artistul ieşean, Radu Lefter, pe numele lui de scenă Tony Ray, s-a sinucis sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, s-a aruncat în zona Canta, în faţa trenului ce circula pe ruta Iaşi – Truşeşti, dupa cum scrie ziarulevenimentul.ro.

Potrivit apropiaţilor, în ultima perioadă era tot mai abătut. Apropiaţii tânărului artist şi-au exprimat regretele prin mesaje postate pe reţeaua de socializare. “Prieten drag, coleg, frate Răducu Dumnezeu să te ierte!”, scrie un apropiat al lui Radu.

Tony Ray este producătorul unor hituri ca Gheisha sau Habibi cu care a spart din nou granițele țării. “Chica Loca” – în colaborare cu Gianna – este cel mai recent single al său și a prins foarte bine în Israel, Bulgaria, Serbia, Turcia și Spania. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizări pe youtube, iar publicul a decis: “Chica Loca” este hit. Succesul piesei i-a adus artistului Tony Ray concerte în numeroase țări și mulți fani, hitu-ul său strângând peste 10 milioane de vizualizări pe youtube.

Tony Ray este un muzician născut la Iași, iar de mic a început lecțiile de muzică, primul său instrument fiind vioara. A început apoi cursurile Universității George Enescu din Iași în compoziție muzicală și muzicologie. Din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus și produs pentru numeroși artiști precum Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D. În 2008 a colaborat pentur producția albumului “Viața merge mai departe”, a lui Adrian Rusu, și tot atunci a lucrat și cu Costi Ioniță la piesa “Can You Forgive”, care a intrat în finala Eurovision 2009.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *