Cum te împiedică partenerul să duci până la capăt o dietă
2018-10-05 12:08:09

Partenerul de viață este cel mai mare inamic al dietei, au arătat noi studii potrivit cărora, iubitul sau soțul te fac să cazi pradă tentației. Tinerele își acuză iubiții sau soții că mănâncă în fața lor fast food sau alte gustări nesănătoase sau chiar le îndeamnă că consume diverse băuturi și astfel le fac să uite de dietă.

Studiul, care a fost realizat pe 2.000 de americani, a dezvăluit că majoritatea oamenilor nu aveau timp să își planifice meniul, aveau tot felul de gustări de sărbători, ieșeau în oraș cu prietenii și erau stresați din cauza locului de muncă.

Deși multe dintre aceste motive sunt legitime pentru abandonarea unei diete, unele se bazează doar pe tentație. 38% din respondenți nu au reușit să țină până la sfârșit dieta deoarece nu rezistau în fața unui desert delicios.

32% susțin că mâncarea sănătoasă este mult prea scumpă și au fost nevoiți să apeleze la gustări mai puțin sănătoase. 42% spun că fac față staresului doar cu ajutorul mâncării. Și dacă nu reuțesc să țină dieta, la ce fel de mâncăruri apelează oamenii? Pizza se află pe primul loc, fiind urmată de înghețată, chipsuri și ciocolată.

Oamenii nu refuză nici prăjiturile, burgerii sau brânza. După ce renunță la dietă, ei se simt dezamăgiți, frustați, supărați sau nervoși. Însă o dietă care contribuie la o viață sănătoasă, trebuie asociată cu odihna, hidratarea și sportul.

Potrivit studiului, după ce au renunțat la dietă, doi din cinci respondenți nu au mai fost motivați să aibă un stil de viață sănătos.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *