Cum suna varianta moderna a slagarului “Du-ma acasa, mai tramvai”, cantata de ADDA
2017-10-13 19:22:43

ADDA, artista care a cucerit prin stilul ei melancolic și care a readus baladele în atenția publicului, ne surprinde de data asta cu o reinterpretare moderna a piesei lui Gica Petrescu, “Du-ma acasa, mai tramvai”.

Fiind o mare iubitoare a muzicii vechi romanesti, artista a ales sa aduca in atentia noastra unul dintre cele mai cunoscute slagare ale anilor 60. ADDA impreuna cu band-ul ei, au reorchestrat piesa si in plus, i-au adaugat cateva versuri compuse de artista.

Dupa single-ul care a lansat-o, “Iti arat ca pot”, ADDA a inceput proiectul “Starile ADDEI” prin care ne-a introdus in lumea baladelor sale, in care se regasesc influentele din folclorul romanesc si marturiseste ca este o mare iubitoare a muzicii vechi romanesti.

Cel mai recent single semnat de artista se numeste “Te aud” si este o colaborare cu rapperul DOC, pentru care au filmat videoclipul in Chisinau.

In aceasta vara, artista a abordat un proiect exrtem de curajos, “O piesa in 12 ore” / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a aratat fanilor ei cum se naste o piesa a fost un adevarat succes. Artista a stat live 12 ore, si a fost urmarita de 2 milioane de internauti.

Pe langa cariera impresionanta, ADDA are si o familie minunata; aceasta a devenit mama la sfarsitul anului 2016, iar acum se imparte intre studio si noile resposabilitati. Lucreaza intens la albumul pe care isi doreste sa il lanseze curand si vrea ca piesele ei sa inspire cat mai multi oameni.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultati piesa “Du-ma acasa, mai tramvai”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *