Cum se "antreneaza" Aurelian Temisan in Rusia pentru concertul Unplugged de pe 26 iunie de la TNB!
2017-06-13 17:13:54

Nationala Artistilor Fotbalisti au pierdut meciul cu Kazakhstan

A devenit deja o traditie pentru Aurelian Temisan sa-si sarbatoreasca de ceva timp incoace ziua de nastere in Rusia, alaturi de colegii sai de la Nationala de Fotbal a Artistilor. Se pare ca anul acesta turneul in Rusia a inceput cu dreptul, caci artistii fotbalisti au castigat majoritatea meciurilor de pana acum. Chiar de ziua lui, pe 3 iunie, Temisan a avut parte de doua distinctii, medalii: “1. Din partea Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, pentru realizarile si sprijinul Nationalei in cei 25 de ani de activitate (normal ca am sustinut-o si inca o fac cu toata pasiunea, doar sunt membru fondator), nu? ?

2. Din partea Art-Football Russia, pentru participarea la toate Campionatele Mondiale (2007-2017).

Multumesc tuturor artistilor vremii, care au trecut prin aceasta echipa. ? Treburi de artisti, nu gluma!”, a scris el pe Facebook.

Si cum pe 26 iunie Temisan si-a invitat deja toti iubitorii muzicii bune la TNB, acolo unde are spectacolul Unplugged, alaturi de prietenii sai Paula Seling, Nico, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk, artistul se antreneaza din plin in Rusia pentru ceea ce urmeaza. Este intr-o conditie fizica buna, avand in vedere ca alaturi de colegii sai de la Nationala Artistilor Fotbalisti au castigat meciurile cu Turcia si Slovenia, si-a incarcat “bateriile” pe un frig de zile mari in Rusia si s-a rasfatat la masaj.

“Am castigat 6-3 cu Turcia, 1-1 cu Argentina, am luat-o de la Kazakhstan cu 4-2, am batut 5-3 Slovenia… Sunt mandru ca sunt artist. Sunt fericit ca am cea mai frumoasa meserie din lume. Sunt recunoscator pentru oportunitatile pe care mi le ofera aceasta “aripa a lui Dumnezeu”, de a aparea in fata oamenilor si de a ne uni sentimentele, cantand si bucurandu-ne. In aceeasi ordine, sunt bucuros si vreau sa le multumesc colegilor mei de la Nationala Artistilor, pentru atmosfera creata in timp, pentru performantele aduse in toti acesti ani, pentru energiile bune din teren si din afara lui si mai mult pentru unitatea de care s-a dat dovada in momente critice.

Meciul pierdut impotriva Kazakhstanului, a fost unul fair-play din punct de vedere fotbalistic, cu faulturi permisive si in limita regulamentului si pentru asta vreau sa le multumesc din tot sufletul celor trei Mari fotbalisti care ne-au insotit si anul acesta si care s-au daruit pe teren ca in vremurile cand erau in voga si jucau pentru cluburile lor.
Asadar, multumesc Constantin Schumacher, multumesc Marius Mitu, multumesc Daniel Chirita.
Ma onoreaza prezenta voastra si ma face sa iubesc si mai mult acest sport. Sa ramanem uniti si sa creem impreuna momente unice”, a mai adaugat Temisan.

Toate meciurile se pot vedea live pe www.art-football.ru.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *