Cum scapi de grăsimea de pe burtă fără abdomene

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Există numeroase mituri și preconcepții cu privire la grăsimea de pe burtă și la modalitățile de a scăpa de ea. Exercițiile fizice și dietele stricte ne îngrozesc doar când ne gândim la ele. Trei experți, un medic, un nutriționist și un antrenor personal, au pus la cale un plan simplu pe care îl poate urma oricine pentru a scăpa de această problemă, respectând doar câteva reguli simple.

Nu mai bea apă atunci când mănânci

“Nu mai consuma lichide la masa. În acest fel, se diluează sucul digestiv și se încetinește digestia”, susține nutriționistul Kimberly Snyder. Pe de altă parte, este important să te hidratezi pe tot parcursul zilei. Cu cât bei mai multă apă, cu atât vei scăpa mai repede de grăsimea din zona abdominală, însă nu o face în timpul mesei.

Consumă proteine dimineața și înainte de culcare

Un mic dejun bogat în proteine îți va da un boost de energie și îți va accelera metabolismul. “Este dovedit faptul că proteinele au capabilitatea de a arde grăsimea”, susțin nutriționiștii. Specialiștii recomandă consumul de proteine și înainte de culcare. Acestea ajută corpul să-și revină și timpul somnului și să te trezești cu o senzație fresh dimineață.

Adaugă fibre și grăsimi sănătoase în dieta ta

Dieta ta ar trebui să conțină multe fructe și legume bogate în fibre, precum merele, căpșunile, fasolea, broccoli sau morcovii. Pieptul de pui și peștele conțin proteine sărace în calorii. “Acestea îți vor îmbunătăți digestia și te vor face să te simți sătulă, dar ușoară”, explică Snyder.

Renunță la sare și lactate

Toți cei trei specialiști au ajuns la concluzia că pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen este necesar să renunți la alimentele sărate și lactatele. “Înlocuiți laptele cu produse vegetale. Laptele de soia, brânza de migdale sau iaurtul de cocos sunt opțiuni excelente”, susține nutriționistul.

Dormi mai mult

O altă cauză care nu te lasă să scapi de grăsimea abdominală este lipsa somnului. Cercetătorii au descoperit că oboseala provoacă încetinirea metabolosmului, iar arderea celulelor grase devine din ce în ce mai dificilă.

Comentarii