Cum sa-ti pregatesti singur/singura masa de Paste! (POZE)
2017-04-06 14:13:14

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura… parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele preparate pe baza de carne de miel si nu numai, de pe masa de sarbatori. Cu ingrediente de inalta calitate, gatite dupa retete traditionale, respectand intru totul gustul delicios al mancarii de acasa, aceste preparate se pot comanda de AICI.

Mancarea De Acasa este un serviciu care iti ofera posibilitatea de a comanda mancare sanatoasa, gatita cu ingredinte proaspete, aprovizionate zi de zi pentru a isi pastra prospetimea si pentru a da un gust inegalabil mancarii comandate. Acest serviciu se adreseaza celor care nu au timp sa gateasca sau pentru care timpul petrecut alaturi de cei dragi este mai important decat cel petrecut in bucatarie, gatind.

Pentru a organiza o masa bogata, de sarbatoare, cu preparate autentice si gustoase nu trebuie decat sa iti alegi ce poftesti din meniul special pentru Paste, sa te decizi asupra numarului de portii, iar produsele pe care le vei comanda, vor fi livrate in ziua si la ora specificata de tine. Simplu si rapid!

Tu ce vei gati de Paste? Va astept cu propuneri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *