Cum să-ți dai seama dacă relația voastră va rezista în timp
2019-04-16 10:43:37

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ar fi dacă ai putea să-ți dai seama de la început de modul în care va evolua relația voastră? Ei bine, ceea ce experții îți recomandă să faci este să acorzi atenție unor aspecte importante.

Experții susțin că, de obicei, o femeie își poate da seama de la început dacă relația va rezista în timp sau dacă este doar o pasiune trecătoare. Așa că urmărește cu atenția semnalele pe care partenerul tău le transmite, pentru a afla dacă relația voastră va fi una de lungă durată:

Are încredere în tine

Încrederea este temelia oricărui parteneriat, iar odată câștigată, vă poate ajuta să treceți prin cele mai dificile provocări și experiențe. Este foarte greu să te arăți vulnerabil în fața unei persoane, așa că, atunci când îți sunt împărtășite niște sentimente și gânduri profunde, ar fi bine să nu trădezi această legătură.

Știm cât poate fi de tentant să îi verifici telefonul atunci când ai ocazia, chiar și din curiozitate, însă un astfel de gest va naște conflicte și vă va destrăma încrederea construită pe tot parcursul relației.

Recunoaște atunci când nu are dreptate

Pentru unele persoane poate fi o adevărată problemă să recunoască atunci când nu au dreptate, chiar și după ce și-au dat foarte bine seama de acest lucru. Un bărbat care își dorește să te țină aproape nu va găsi dificilă această situație și își va lăsa orgoliul în spate. Bineînțeles, acest lucru trebuie să se aplice reciproc.

Nu caută să schimbe un aspect al personalității tale

O relație de lungă durată înseamnă cunoașterea îndeaproape a partenerului. Dacă își propune să schimbe un anumit aspect al personalității tale, înseamnă că relația nu va rezista în timp. Nu-ți caută cele mai mici defecte pe care își propune să le schimbe și nu îți reproșează că ar trebui să fii o persoană diferită.

Dacă se întâmplă acest lucru, poate ar trebui să reconsideri viitorul vostru împreună.

Te place chiar și atunci când este nervos

Furia poate schimba sentimentele, așa că, dacă alege să se controleze și să nu spună lucruri pe care le va regreta mai târziu, înseamnă că dragostea este mai puternică decât orice conflict. Îți vei da seama de asta dacă după o ceartă este deschis să comunice și nu rămâne ancorat în furie.

Îți cunoaște nevoile și le respectă

La un anumit moment în relație, trebuie să știe care îți sunt nevoile. Cu toții avem moduri diferite de a ne exprima afecțiunea și, de asemenea, cu toții merităm să fim iubiți în diferite moduri. Dacă știe cum ai nevoie să fii iubită și să te simți în siguranță fără să întrebe, înseamnă că te cunoaște îndeajuns de bine, iar relația voastră va rezista în timp.

A fost lângă tine în situațiile mai puțin plăcute

Viața nu se oprește atunci când intri într-o relație, așa că trebuie să faceți față provocărilor și situațiilor dificile care vor veni.

Dacă a fost lângă tine în momentul în care ai trecut printr-o experiență nefericită și te-a încurajat atunci când ai avut cea mai mare nevoie, înseamnă că nu se vor da înlături de la nimic, fiind dispuși să treceți împreună prin ceea ce viitorul vă pregătește.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *