Cum să înțelegi un bărbat din zodia Racului
2018-07-10 15:48:54

În aparență, orice bărbat din zodia Racului pare calm, echilibrat și răbdător, dar sub carapacea lui groasă se ascunde o adevărată vâltoare de emoții și sentimente. Iată ce trebuie să știi despre bărbații din această zodie pentru a-i înțelege mai bine.

Nu e bărbat din zodia Racului să nu se lase condus de emoții. Orice decizie pe care o ia va fi bazată pe sentimentele și trăirile lui emoționale, deoarece este o zodie guvernată de Lună.

Domnul Rac are emoții puternice, trăiește intens orice situație care îl afectează sentimental, deși încearcă să îți ascundă foarte bine trăirile interioare.

Oricât ar părea de bun și de răbdător, nu confunda aceste calități cu slăbiciunea de caracter. Nativul Rac nu este deloc un bărbat slab și ușor de influențat. Din contră, el are calități de lider, la fel ca și femeile născute în această zodie.

Cum este un bărbat din zodia Racului în dragoste

Racul își va dezvălui latura sentimentală mai devreme decât te aștepți într-o relație de cuplu, iar acest lucru este un semn clar că este îndrăgostit.

Dacă este prea tânăr, va căuta o femeie cu experiență pentru că are încă nevoie de o figură maternă și trebuie să îl înveți ce este pasiunea.

Dacă este un bărbat matur și sigur de el, își va arăta sentimentele când își va da seama că te iubește cu adevărat sau când va avea nevoie să te șantajeze.

În dragoste, orice bărbat din zodia Racului este empatic, poate comunica deschis, se dăruiește, dar nu este 100% fidel sau devotat.

Poate fi creativ, poate fi pasional și o sursă de inspirație pentru partenera lui, dar are și o doză de egoism și individualism specifică.

Trăsături mai puțin lăudabile

Bărbatul Rac poate fi posesiv și protector la extrem cu persoanele dragi, fără să lase vreo șansă partenerei sau copiilor să ia decizii de unii singuri.

Are o înclinație spre pesimism și multe toane, pentru că Racul poate face mulți pași înainte, dar va da înapoi la cel mai mic obstacol și trebuie încurajat.

Domnul Rac, oricât ar fi de matur, mai are o slăbiciune și anume aceea de a se agăța de o persoană, chiar dacă simte că o sufocă.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *