Cum poti avea o podoaba capilara de invidiat? 10 idei cu ajutorul carora oferi mai mult volum parului
2019-04-02 08:45:29

Orice femeie isi doreste un par cat mai bogat, sanatos si stralucitor, insa din nefericire, nu toate am fost inzestrate de mama natura cu podoaba capilara la care visam. Este frustrant sa fie nevoie de o multime de produse pentru a-ti aranja parul, dar daca vrei mai mult volum, poti incerca recomandarile noastre.

1. Fii atenta la lungimea parului

Parul lung isi va pierde mult mai repede din volum, mai ales daca ai un fir de par subtire. O varianta chic si usor de aranjat este lobul, adica acel bob mai lung, lungimea parului nedepasind clavicula. Daca ai mai mult curaj si vrei sa faci o transformare vizibila, o varianta este o tunsoare pixie in stilul celei pe care o are acum Katy Perry.

2. Incearca o tunsoare in trepte

Daca iti este teama sa tai mai mult de 2-3 centimentri, opteaza pentru o tunsoare in trepte, rolul acesteia fiind sa adauge volum. Se potriveste in general oricarei forme a fetei si este foarte usor de aranjat.

3. Nu te feri de suvite sau balayage

Joaca-te atunci cand alegi culoarea parului tau. Incearca sa adaugi cateva suvite mai deschise sau incearca si tu stilul preferat de numeroase vedete, balayage-ul. Folosind diferite tonuri si nuante, acest hairstyle da senzatia ca parul tau este mai bogat, cu mai mult volum, un lucru pe care, de altfel, ti-l si doresti.

4. Fii atenta la produsele pe care le folosesti

Daca ai un par subtire, lipsit de volum, incearca sa te feresti de produsele cremoase. Acestea fac parul mai matasos, insa asta inseamna ca va fi si mai lipsit de volum, lucru pe care incerci sa il eviti. Alege in schimb un sampon special pentru aceasta problema si nu te feri de produsele pentru texturare.

5. Foloseste un difuzor atunci cand iti usuci parul

Daca utilizezi uscatorul de par cu acel accesoriu, parul tau va avea mai mult volum. Fie ca il usuci complet sau doar partial, intrebuinteaza difuzorul pentru un look mai wild.

6. Tine capul in jos

Desi pare amuzant, daca folosesti un uscator simplu, fara acel difuzor, este recomandat sa lasi capul in jos si sa usuci de la radacina, acest lucru adaugand volum. Pentru a te asigura ca acest look va rezista mai mult timp, nu uita ca la final sa folosesti si aerul rece. Un alt truc foarte simplu este sa schimbi din cand in cand cararea.

7. Fii atenta la alimentatia ta

Daca parul tau este lipsit de vitalitate, o cauza ar putea fi alimentatia ta. Asigura-te ca mananci alimente bogate in fier, de exemplu: tofu sau kale. Acestea contin si zinc, un compus chimic care ajuta la cresterea parului.

8. Foloseste un sampon uscat bun

Samponul uscat nu te salveaza doar atunci cand esti pe fuga, ci poate oferi si mai mult volum parului. Incearca sa investesti in acest produs si alege o varianta care aduce prospetime parului, dar da si volum, si textura.

Incearca si tu aceste trucuri si nu vei intampina problema atunci cand trebuie sa-ti aranjezi podoaba capilara.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *