Cum îl convingi să te ceară de nevastă?
2018-12-05 10:16:03

Sunteți împreună de câțiva ani, trăiți o iubire frumoasă, dar el nu se încumetă să te ducă la altar? Este clar, fuge de responsabilitățile pe care le-ar avea dacă ar fi un soț cu acte în regulă.

Te iubește, dar ți-a dat de înțeles că nu este dispus să-și pună pirostriile în viitorul apropiat. Ai obosit să-i asculți explicațiile. Iar după o perioadă de așteptări inutile, simți că trăiești o relație iluzorie.

Da, și te mai și enervezi când știi că toate prietenele tale s-au așezat, rând pe rând, la casele lor. Chiar dacă nu se grăbește să-ți ceară mâna, nu dispera. Ia atitudine!

Explică-i, dar nu insista

Vorbește cu el și explică-i de ce este atât de important pentru tine acest pas. Fă-l să înțeleagă că sentimentele tale nu se vor schimba după oficializarea relației. Arată-i că-i înțelegi temerile, îndoielile și că reprezintă o reacție normală.

Nu-l amenința și nu-i da ultimatumuri! Potrivit statisticilor, majoritatea bărbaților au îndoieli cu privire la căsătorie. Adesea, motivele pot fi o traumă psihologică din copilărie. Nu e vina lui, nu e nici a ta. Nu te aștepta să-și schimbe părerea peste noapte, abordează-l cu răbdare, fără să fii insistentă.

Oferă-i libertate

De obicei, ambii parteneri își doresc să cunoască fericirea supremă. Singura diferență este că, pentru femei, inelul și statutul marital înseamnă stabilitate și siguranță, iar pentru bărbați, conceptul de căsătorie e legat de îngrădirea libertății.

Arată-i că această căsătorie nu va schimba obiceiurile sale de odinioară. Încurajează-l să-și vadă în continuare prietenii și să-și petreacă timpul cum îi place. Lasă-l să aibă propriile lui hobby-uri, care nu te includ pe tine.

Renunță la cicăleli

Unul dintre motivele pentru care bărbații nu se decid să se căsătorească este pentru că nu se simt apreciați. Ar putea fi în stare să îndure timp îndelungat cicălelile și criticile tale, dar sunt șanse puține să vrea să te ceară de nevastă.

Astfel, dacă ai o nemulțumire, încearcă să nu-i mai scoți ochii și să vorbești calm. Arată-i că-l apreciezi pentru ceea ce este și că ai încredere în el.

Sparge rutina

Pregătește-i surprize la care nu ar putea să se aștepte. Acestea sunt o opțiune bună pentru a vă redescoperi și de a crea amintiri. Nu-ți fie teamă să fii romantică şi, din când în când, rebelă. Acordă atenție și aspectului fizic, deoarece oricărui bărbat îi plac femeile îngrijite.

Păstrează-ți mereu o latură misterioasă, iar atunci când ieșiți în oraș, încearcă să arăți șic și să fii încrezătoare. Astfel, vei capta toate privirile și-l vei face gelos. Dacă va simți că te poate pierde definitiv, va dori să-i fii alături mereu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *