Cum e sa fii dependent de ciocolata fara nicio calorie? Press play si afla!
2016-07-12 19:08:26

Bibi, Bianca Lixandru, este o tanara care la 12 ani, gratie talentului innascut si a atitudinii, a intrat in forta pe scena muzicala. Prima sa piesa “Radio Song” i-a deschis drumul spre succes, si a pus-o in atentia publicului si a industriei muzicale. Energia, entuziasmul si vocea absolut incantatoare i-au adus numeroase trofee si premii la concursuri de talie nationala si internationala, dar si o armata uriasa de fani! Paginile de socializare ale tinerei artiste sunt invadate de mesaje si incurajari, fanii asteptand nerabdatori urmatoarele lansari.

Astazi, Bibi lanseaza al doilea single “Ciocolata”, o piesa care va da uitarii dietele si va crea senzatii puternice de dependenta!

Despre piesa, Bibi declara: ” este o piesa pentru toti adolescenti, pentru cei care au simtit macar o data fluturasi in stomac.

Versurile sunt foarte frumoase si cu totii ne regasim in ele, pentru ca noi toti traim la in moment dat primii fiori ai dragostei. Este o piesa in care am pus mult suflet pentru ca mi-a placut foarte mult din primele secunde in care am auzit-o, iar versurile mi-au ramas in cap. Acest lucru sper sa se intample si cu BiBisorii mei.

Prin intermediul acestei piese vreau sa ma apropii si mai mult de fanii mei! Sper sa le placa acesta piesa! Eu cred ca toti se vor regasii in ea.

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa filmez acest clip plin de veselie si de energie pozitiva! Filmarile au fost minunate, am fost inconjurata numai de prieteni cu care am cantat si am ras. M-am distrat de minune alaturi de prietenele mele: Dany, Teo si Bia si alaturi de Andrei cu care m-am imprietenit repede si cu care m-am inteles foarte bine.

La filmarile videoclipului am vrut sa fiu mai dulce ca ciocolata si mi s-a facut rau de la cata vata pe bat am mancat.

Multumesc echipei ROTON pentru toata sustinerea!!!

Iar fanilor mei le transmit: BiBisorii mei, va pup! Sa nu uitati ca sunteti mai dulci ca ciocolata! Sa traiti momente unice! Va doresc o vara superba in care sa ascultati cat mai tare in difuzoare piesa CIOCOLATA!”

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al tinerei Bibi, “Ciocolata”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *