Cum desfunzi rapid si eficient nasul bebelusului

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Din pacate, nasucul infundat la copii este o mare problema pentru mamici, pentru ca cie mici nu stiu sa respire pe gura. Daca un bebelus are nasul infundat, se dezlantuie un adevarat chin pentru parinti, pentru ca trebuie sa-l ajute sa respire cumva si sa-i desfunde nasucul. Insa nu trebuie sa lasati sa intervina panica, sunt mai multe metode pentru a rezolva aceasta problema.

Cum desfunzi rapid si eficient nasul bebelusului

Una dintre solutii ar fi baia de abur. Baile de abur ajuta enorm la fluidizarea mucozitatilor si este cea mai usoara metoda prin care poti ajuta copilul.

Trebuie dat drumul in baie la apa fierbinte si asteptat cateva minute pana se face abur. Apoi luat bebelusul si tinut acolo maxim 10 minute, timp suficient pentru a rezolva problema.

Este recomandat sa aveti in casa un umidificator, insa daca nu ati gasit sau nu aveti timp sa cumparati, puteti temporar lua un vas cu apa pe care-l puteti pune pe un calorifer cald.

Este o greseala sa se foloseasca produse care contin uleiuri volatile, pentru ca acestea pot produce smasm alringian si intoxicatii. Singura exceptie este atunci cand copilul epaseste varsta de 2 ani, doar atunci este indicat.

Comentarii