Cum ai putea sa nu-i iubesti? Angelo si Nicole Cherry colaboreaza pentru prima data si lanseaza un single nou
2015-12-11 20:07:29

Dupa ce a participat la vestitul show Vocea Romaniei, in echipa lui Marius Moga, Angelo se bucura de atentia antrenorului si dupa concurs. A lansat in 2015 piesa “Esti gata, baby”, care a adunat peste 1 milion de vizualizari, iar acum a venit momentul sa urce pe scena Vocea Romaniei din nou, de data asta in calitate de invitat special, alaturi de Nicole Cherry.

Angelo si Nicole Cherry ne incanta pe final de an cu o balada emotionanta, compusa in studiourile DeMoga Music. “Pot eu sa te urasc?” este intrebarea retorica ce ramane in urma unei relatii frumoase, presarata cu momente de neuitat, insa care nu s-a putut bucura de un final fericit.

Vocile si atitudinile celor doi artisti se impletesc perfect si reusesc sa dea viata unei piese cu suflu nou si cu un mesaj mai rar intalnit in peisajul muzical,

“Ideea piesei o aveam de ceva timp, iar intr-o noapte, stăteam la studio si lucram la ea impreuna cu Alex Parker. A intrat deodată Marius, a auzit piesa, i-a plăcut si ne-am pus pe compus liniile si versurile si gata piesa!”, a povestit Angelo.

Ideea de a o coopta pe Nicole a venit de la sine si se vede ca a fost o alegere inspirata: “De cand am auzit-o, am simtit ca asta trebuie sa fie urmatoarea piesa pe care o lansez, doar ca simteam ca ii mai trebuie ceva. Marius s-a gandit ca ar fi tare sa o cant impreuna cu cineva si primul nume care ne-a venit in minte a fost Nicole Cherry. Sper mult sa va placa!”, a adaugat Angelo.

Nicole Cherry a declarat: “Colaborarea cu Angelo este o mare bucurie, pentru ca piesa aleasa si compusa de Marius Moga, ‘Pot eu sa te urasc?’, ni se potriveste amandurora. Mesajul transmis este unul puternic, care, sper, sa ajunga in sufletele tuturor ascultatorilor”.

Artista a facut si un anunt cu aceasta ocazie: “Lansarea oficiala o vom face in cadrul show-ului ‘Vocea Romaniei’, insotita de un spectacol de scena inedit. Alaturi de Angelo si echipa mea, ne dorim ca toate eforturile noastre sa fie pe deplin apreciate. Multumesc Marius Moga si Media Pro Music, pentru aceasta oportunitate, si sper sa mai avem astfel de provocari frumoase”.

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa Angelo feat. Nicole Cherry – “Pot eu sa te urasc?”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *