Cum a răspuns Betty Blue când tatăl ei, Florin Salam, i-a propus să cânte împreună o melodie
2020-04-22 16:18:28

Atunci când un om devine și mamă și tată și oferă iubire necondiționată, copilul crește armonios și adună tot ce e mai frumos din viață. Nu există un tată, o mamă, o fiică sau un fiu perfect, pentru că altfel nu ne-am fi născut, nu am fi avut ce să învățăm, iar orice experiență ar fi fost în plus. Însă viața este o binecuvântare și o șansă spre a ne descoperi fiecare. Iubirea, muzica, natura, culorile, sunetele și zâmbetele pe care le descoperă fiecare copil atunci când este mic sunt datorită sufletului care îi ocrotește: părintele.

Dacă am putea să dăm timpul înapoi, am avea atâtea lucruri să le spunem celor pe care îi iubim și să le mulțumim pentru fiecare moment în care ne-au arătat dragoste pură şi adevărată, ne-au apreciat, ne-au fost alături sau ne-au certat atunci când am avut nevoie.

Florin: „Demult ți-am promis că vom cânta o melodie împreună, o melodie care o să ne apropie mai mult ca niciodată.”
Betty: „De când eram mică îmi doream să cânt cu tine, tată, același vers, aceeași trăire.”
Florin: „Betty, știi că eu mi-am ținut mereu cuvântul, mai ales că dorințele voastre sunt lege pentru mine. Am fost în studio și m-am gândit la ce reprezinți tu pentru mine. Ești ca o gură de aer pentru mine, ești cea mai frumoasă floare. Și am scris o melodie foarte sensibilă, gândindu-mă la tine.”
Betty: „Cum se numește melodia?”
Florin: „«Tăticul meu, fetița mea». Este despre noi doi, dar mai ales este despre iubirea pe care ne-o purtăm unul altuia. Pentru un părinte, cel mai frumos dar este copilul lui, nimic mai mult sau mai puțin și întotdeauna am fost mândru de tine și de alegerile pe care le-ai făcut. Vreau să știi că orice s-ar întampla, voi fi mereu lângă tine.”

Betty: „Să cânt alături de tine a fost dintotdeauna cea mai mare dorință a mea. Oamenii ne-au judecat aspru mereu din cauza etniei, dar și a genului de muzică pe care tu îl cânți, mai ales după moartea mamei. Ceea ce oamenii nu știu este că mi-ai fost și mamă și tată, că în nopțile în care mie și fratelui meu ne era greu și nu înțelegeam ce s-a întâmplat cu mama noastră, tu ai făcut orice ca noi să fim bine. Tu ai fost întotdeauna cel mai sincer om, cel mai bun suflet care mi-a oferit iubire necondiționată. Sper că prin această melodie să inspirăm mai mulți copii să spună mai des părinților că îi iubesc, pentru că, deși uneori simțim că nu ne înțeleg, părinții sunt singurii care ne vor binele întotdeauna. Sunt mândră că sunt fata ta și știu că și mama mea ar fi mândră de noi doi și această piesă, că ne privește cu bucurie de acolo de Sus.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *