Culiță Sterp lansează „Săruturile tale" alături de Iancu Sterp și Costi Ioniță
2020-09-21 19:12:37

Culiță Sterp lansează alături de Iancu Sterp și Costi Ioniță un single pe ritmuri balcanice, ce nu se dezice de vară chiar dacă toamna bate la ușă: „Săruturile tale”. Compusă de către Costi Ioniță alături de Alina Manolache, „Săruturile tale” este o piesă de dragoste, pentru toți cei care au curajul să își recunoască sentimentele oricând și oriunde. Atunci când iubirea intră în viața ta, întâmpin-o cu o îmbrățișare și cu un sărut pasional. Videoclipul în regia lui Alex Ceaușu completează prin imagini mood-ul piesei și te duce cu gândul la zilele de vacanță petrecute împreună cu persoana iubită.

Printre cele mai de succes piese lansate de Culiță se numără „Se-oprește timpul” (alături de Carmen de la Sălciua), „Banii sau iubirea” (alături de Carmen de la Sălciua și Mihai Gheban) sau „Vai da ce căldură”, melodii ce au adunat împreună aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul „Ivanko” lansat alături de Anna Lesko s-a menținut timp de câteva săptămâni în Trending și a adunat aproape 15 milioane de vizualizări.

În urmă cu trei săptămâni, Iancu Sterp a lansat „Pandant” și „Cel mai bun iubit”, două single-uri cu videoclip alături de Dodo și Bogdan Mocanu și a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube, dar a ocupat și primele poziții în Trending. Un alt single de succes a fost „Șefa banilor” ce a ocupat poziția 1 în Trending și a adunat aproape 13 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *