Cu What’s UP pe mine! Salveaza-l si o sa iti cante!
2018-06-05 17:59:11

A lansat “Cu tine pe mine” si acum, What’s UP se ascunde chiar printre mine. catmusic.ME ti-a pregatit un joc simpatic, de care nu ai cum sa te plictisesti.

In urma cu aproape doua saptamani, artistul a lansat “Cu tine pe mine”, un single cu un vibe super dansant, ce te duce cu gandul la sound-urile tribale. Compusa de catre el impreuna cu Serban Cazan, Tudor Monroe si Nagy Lucian, piesa reprezinta un capitol din viitorul video-album, “Povestea Inimii”.

What’s UP joaca rolul tipului indragostit, care o vede pe EA imbracata traditional african, inconjurata de dansatori si cantareti exotici din Kongo si Nigeria, ce bat la tarabane si canta la un xilofon african.

La inceputul lunii iulie, artistul canta in cadrul “El Carrusel”, cel mai mare festival de muzica latino din Romania, alaturi de artisti precum Maluma, Luis Fonsi, Juan Magan, Mandinga si multi altii. Pana in prezent, What’s UP, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, a colaborat cu nume precum Andra, Alina Eremia, Shift, Marius Moga si altii. Anul acesta, de ziua lui, artistul a lansat “Ora 2”, urmata de “Hana”, iar de ziua femeii, a facut cadou publicului piesa “Iarta-ma, mama”. Mai mult decat atat, What’s UP pregateste cateva super feat-uri cu unii dintre cei mai iubiti artist la ora actuala, dar si proiecte noi.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *