Cristi Minculescu şi Iris s-au reunit şi se pregătesc pentru turneul naţional “Din nou împreună”
2015-08-06 14:46:30

Afis Turneu Iris

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultătorilor de radio, 18 albume care au creat istorie în muzica românească adunând milioane de fani, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, în 14 oraşe ale ţării.

Numită şi “Naţionala de Rock a României”, Iris va susţine seria de spectacole din cadrul turneului “Din nou împreună” în perioada 18 septembrie-15 octombrie 2015, încheindu-se cu un show gigantic la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 15 octombrie.

Hituri memorabile precum “Baby”, “Trenul fără naş”, “Să nu crezi nimic”, “De vei pleca”, pe lângă alte cântece de suflet marca IRIS, vor fi din nou aduse pe buzele fanilor din întreaga ţară.

Legat de turneul “Din nou împreună”, Cristi Minculescu declară: “E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră” incheie Cristi Minculescu.

Până la data de 15 august, biletele au preţuri promoţionale ce încep cu 29 lei. Acestea pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro”.

Baieții pornesc în turneul “Din nou împreună” în oraşele de mai jos și vă invit să-mi scrieți în care din locații mergeți voi!

18.09 – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

20.09 – Timisoara – Sala Capitol

21.09 – Craiova – Teatrul Marin Sorescu

23.09 – Chisinau – Filarmonica

26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor

28.09 – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor

29.09 – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor

30.09 – Bacau – Teatrul de Vara

01.10 – Galati – Teatrul Muzical

02.10 – Buzau – Casa de Cultura a Sindicatelor

03.10 – Brasov – Sala Patria

04.10 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

12.10 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

15.10 – Bucuresti – Sala Polivalenta

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *