Cristi Minculescu şi Iris, răsplătiţi cu săli pline şi ropote de aplauze pentru decizia de a fi “Din nou împreună”
2015-09-23 16:15:12

Cristi Minculescu si Iris_Concert Craiova

Cu 38 de ani de carieră în spate, Cristi Minculescu şi Iris au pornit pe 18 septembrie în turneul “Din nou împreună”, care a ajuns deja în oraşele Piteşti, Timişoara şi Craiova.

După cum spunea Cristi Minculescu într-un interviu dat recent că publicul nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, ci doar faptul că “suporterii noştri vin acum la concerte cu copiii lor”, aşa s-a întâmplat şi în cadrul primelor trei concerte din turneu, unde publicul a fost de toate vârstele şi generaţiile.

Cu sălile pline şi vizibil emoţionaţi de reîntâlnirea cu prietenii lor, Cristi Minculescu şi Iris au interacţionat cu fanii atât înainte de concert, în timpul show-ului prin hiturile cântate împreună, cât şi după, mai ales că în toate cele trei oraşe s-au organizat tombole, prin care au fost aleşi zece spectatori care s-au întâlnit cu membrii trupei pentru poze şi autografe.

“Am început turneul de câteva zile şi ne bucurăm că prietenii noştri au venit în număr mare să cânte alături de noi în concerte. Încrederea neclintită a suporterilor noştri ne-a determinat să pornim din nou la drum în această formulă. Turneul continuă în alte 10 oraşe din ţară, abia aşteptam să ne întâlnim”, adaugă Cristi Minculescu.

Cum turneul se află abia la început, încă mai pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Turneul continuă în următoarele oraşe:

26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor

28.09 – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor

29.09 – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor

30.09 – Bacau – Casa de Cultura
01.10 – Galati – Teatrul Muzical

02.10 – Buzau – Casa de Cultura a Sindicatelor

03.10 – Brasov – Sala Patria

04.10 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

12.10 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

15.10 – Bucuresti – Sala Polivalenta

Mai jos puteti observa care a fost atmosfera din timpul concertului de la Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *