Criss si Vlad s-au intors din vacanta!
2015-08-17 19:51:04

IMG_8279

Criss si Vlad, cei doi membri ai trupei ONE, s-au intors zilele trecute din vacanta! Tinerii artisti au petrecut un concediu de vis in peninsula Kassandra din Halkidiki, Grecia.

“Anul acesta ne-am odihnit dupa examenul de bacalaureat si cel pentru admiterea la facultate pe care Criss le-a promovat cu brio. Am stat la o vila frumoasa, unde din pacate nu aveam deloc internet, motiv pentru care nici nu am putut tine legatura cu fanii, pe Facebook, cum facem de obicei. Am avut, in schimb, foarte, foarte multe viespi, care nu au ezitat sa ne lase cate un autograf de caciula!”, a povestit Vlad.

“Ne-am bucurat de preparatele traditionale grecesti, am vazut muntele Athos de pe o corabie impresionanta, am facut plaja si am avut parte de niste apusuri de vis! Pe scurt: ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile!”, a spus Criss.

Cei doi indragostiti, Criss si Vlad pregatesc noi surprize pentru fani, insa, pana atunci, va las sa (re)urmariti mai jos cel mai recent clip semnat ONE – “Hey, tu!”, lansat impreuna cu MediaPro Music, dar si cateva imagini foto din timpul vacantei.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *