Cream si-a lansat prima colectie de tinute luxury! Uite-o cum arata in salopeta rosie care ii scoate in evidenta silueta trasa prin inel!
2015-12-07 19:50:32

Decembrie este o luna plina de surprize pentru Claudia Pavel. “Privilege” se numeste prima colectie de rochii creata special pentru artista, o colectie care releva starea de spirit a cantaretei. Cream si-a dorit astfel sa-si exprime feminitatea printr-o colectie de tinute pe stilul ei.

Cantareata a revenit in centrul atentiei si datorita frumusetii sale a inceput sa fie din ce in ce mai dorita pentru realizarea de campanii publicitare. Astfel, Claudia Pavel a primit oferta de a reprezenta un brand cunoscut de creatii vestimentare si a lansat o colectie de tinute luxury, creata special pentru artista, care este intr-o forma de zile mari.

“Privilege Claudia Pavel for Chanttal” este o colectie complexa, cameleonica, special creata pentru femeia independenta, care se simte bine in pielea ei. Artista s-a implicat direct in acest proiect si e foarte mandra ca a realizat aceasta colectie, chiar inainte de Sarbatorile de iarna.

Sedinta foto a fost realizata intr-o locatie la fel de impresionanta, Le Chateau, castelul din inima Bucurestiului, iar Cream s-a simtit ca o printesa in rochiile create de Chanttal.

Va las sa vedeti cum arata tinutele luxury, ce alcatuiesc colectia “Privilege”, prima colectie de rochii creata special pentru Claudia Pavel, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *